Begravelse/bisættelse

En kirkelig begravelse eller bisættelse er de pårørendes afsked med den døde og forkyndelsen af det kristne budskab om opstandelse, håb og trøst.

Kirkekontoret skal have besked om dødsfaldet. Det kan ske ved, at I selv henvender jer eller via en bedemand.

For at bisættelsen eller begravelsen kan ske fra Slangerup Kirke ved medvirken af en præst, skal afdøde være medlem af folkekirken.

Når kirkekontoret får besked om dødsfaldet, vil vi sørge for kontakt til den præst, som familien ønsker skal forestå den kirkelige handling. Skal afdøde begraves på Slangerup kirkegård eller urnenedsættes på kirkegården, vil vi også sørge for kontakt til graveren.

Er afdøde ikke medlem af folkekirken, vil det være muligt at holde en mindestund i kirkens kapel eller evt. på sygehuset.

I kan læse mere om begravelse og bisættelse på www.Folkekirken.dk

Kingos Have (ny kirkegård).
Slangerup Kirkegård set mod Kingos Minde.
Slangerup Kirkegård.