Retningslinjer i forbindelse med åbning af Slangerup Kirke

Menighedsrådets retningslinjer kan læses her.

Retningslinjer i forbindelse med åbning af Slangerup Kirke

Slangerup kirke er  åben i forbindelse med gudstjeneste, andagt, dåb, vielse, bisættelse eller begravelse. Kontakt kirkekontoret, hvis der ønskes adgang til kirken udenfor disse tidspunkter.

Har du det mindste symptom på smitte, er adgang til kirken ikke tilladt.

Tilhører du en af de grupper, som sundhedsmyndighederne omtaler som særligt udsatte i forbindelse med coronavirus, bør du nøje overveje, om du bør deltage i en handling i kirken.

Ved indgangen til kirken, skal du afspritte dine hænder – der står en stander til formålet.

Ved gudstjenester, andagt, vielser, bisættelser og begravelser håber menighedsrådet, at der bliver adgang for 97 personer svarende til 4m2 for 1 person (Vi afventer en godkendelse).

Der skal være 2 meters afstand mellem personer ved en gudstjeneste. Kirketjeneren har markeret hvilke bænke, der må bruges og hvilke, der ikke må. Det er markeret på hver bænk, hvor meget afstand man skal holde til hinanden på bænken.

Der udleveres kopierede salmeark til hver tjeneste. Vi bruger ikke salmebøger.

Der er ikke kaffe efter gudstjenesten.

Præsten giver ikke håndtryk.

Efter gudstjenesten forlades kirken ved, at personer nærmest udgangen går ud først. Kirkens personale viser dette ved tegngivning. Ved dåb, vielser, bisættelser og begravelser kan  den nærmeste familie gå ud først.

20. maj 2020

Slangerup Menighedsråd