Menighedsrådsvalg 2020 - Resultat af Valgforsamlingen 15. september

Der blev valgt 10 personer til det nye menighedsråd og 3 suppleanter - men der er stadig mulighed for at indlevere en kandidatliste !

Karen Pedersen

Agnethe Larsen

Ole Lund

Jens-Erik Krabbe

Nanna Tengstedt

Norma Nielsen

Stig Colbjørn Nielsen

Ida Raun-Petersen

Allan Madsen

Jørgen Sørensen

Suppleanter:

Mette Østergaard

Agnete Dinesen

Chaline Grandjean

Indleverer du en kandidatliste senest 13. oktober kl. 23.59 bliver der afstemningsvalg den 17. november 2020 - det vil sige, at der vil blive sendt valgkort ud til alle 4. 536 stemmeberettigede i sognet. De personer, der blev valgt på valgforsamlingen den 15. september, vil så udgøre en liste.

Klage over valgbestyrelsen og valget indgives skriftligt til Biskoppen over Helsingør Stift senest 1 uge efter, at den samlede valgproces er afsluttet det vil sige senest tirsdag 24. november 2020.

Biskoppens afgørelse kan indbringes for Kirkeministeren senest 1 måned efter, at afgørelsen er meddelt klageren.